fbpx

Akciók

Carbon Peel!

Hatékonyan a szén erejével a legkellemetlenebb bőrproblémák ellen!
A #carbon #peeling segítségével hatékonyan tudjuk kezelni a bőrfelszín színbeli és felszínbeli egyenetlenségeit, leválasztva az elhalt hámsejtek pajzsszerű rétegét, mintegy fellélegzik a bőrünk, így a mindennapi bőrápolásunk is hatékonyabbá válik. A kezelés során a Q kapcsolt Nd-YAG lézersugár és az erre kifejlesztett speciális, szenet tartalmazó carbon-krém együttes hatását használjuk ki. Minden életkorban és bőrtípusnál alkalmazható a bőr összképének javítására és a felszíni egyenetlenségek kezelésére.

Kinek javasolt?
⚡️aki acnes tünetekre hajlamos
⚡️tág pórusú bőr kezelésére
💫javítja a bőr összképét
🤚🏼kockázatmentes
💆🏼♀minden bőrtípusra alaklmazható
⏱gyors, kényelmes eljárás


Hány kezelésre van szükség?
Már egy alkalom is láthatóan javítja a bőrproblémákat, azonban kúrában alkalmazva fejti ki igazán hatékony hatását. A javasolt kezelések száma: 4-6 alkalom, kéthetente ismételve.

Szezonális akciónk keretén belül 1 alkalom esetén 20%, a 4-6 alkalmas kúra megvásárlása esetén 30% kedvezményt biztosítunk Pácienseinknek.

CARBONPEEL

Bőrdiagnosztika

Ismerje meg bőre valódi állapotát💫🔬Az első kiajánlott kezelés árából -1️⃣5️⃣ % kedvezménnyel kedveskedünk Pácienseinknek. 🎁
Új bőranalizáló berendezésünk, az Observ 250, kiváló lehetőséget biztosít arcbőrünk legrejtettebb titkainak feltárására.
A gép segítséget nyújt a bőr felszínén lévő szabad szemmel nem látható elváltozások diagnosztizálásában. A fotódokumentáció 5 különböző fénytechnológiával készül egy árnyékoló és speciális megvilágítás segítségével (nappali fény, keresztpolarizált, párhuzamosan polarizált, valódi UV és Wood-féle fény), az eltérő megvilágítások más-más bőrelváltozás és bőrállapot elemzéséhez segítenek hozzá. Így megtudhatjuk bőrünk legkülönfélébb tulajdonságait:
🟡Töménységèt
🟡Olajosságát
🟡A Nap által okozott károsodását
🟡Vörösséget
🟡Tényleges pigmentációt
🟡Ér alapú elváltozások komolyságát.

A bőrdiagnosztikai gép abban különbözik más készülékektől, hogy a kezdeti és minden későbbi diagnosztika során a bőrét azonos körülmények között tudják megörökíteni a külső tényezők torzító hatása nélkül. Így jól kimutathatók bőrünk valódi problémái és a kezelések eredményességének követésére is kiválóan alkalmas.

Ismerje meg bőrének valódi állapotát és az első kiajánlott kezelése árából -15% kedvezménnyel ajándékozzuk meg.🎁💫

Bőrdiagnosztika

Aphrodité -lézeres rejuvenáció az intim fiatalságért!

A mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza az állandó külső-belső megújulás szükségességét. Mindenki arra vágyik, hogy a kiteljesedés időszakát jóegészségi állapotban, testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan élhesse meg.
A kor előrehaladtával számos változás következik be az intimrégió területén is - érintve a kis-és nagyajkakat, a hüvely és a húgycső szöveteit. A genetikai adottságokon túl ezen változások egy része az ösztrogénszint csökkenésére, más részük az izomzat és a nyálkahártya korral összefüggő változásaira vezethető vissza. A folyamatot akár jelentős szubjektív panaszok is kísérhetik:
🔸Száraz hüvely🔸Égő érzés🔸Viszketés🔸Irritáció
🔸Fájdalmassá váló az intim együttlét
🔸Vizelet vagy széklettartási panasz
🔸Csökkenő rugalmasság hüvely területén
🔸Nagyobb fokú fogékonyság a fertőzésekkel szemben

A kezelésről:
A CO2 lézer sugarai apró pontokban hatolnak be a hüvely falába kontrollált, meghatározott mélységig terjedő mikrosérüléseket okozva. Ennek talaján egy olyan regenerációs folyamat veszi kezdetét, amely fokozza az elasztikus és kollagénrostok termelődését és élénkíti a keringést, vitalizálva és erősítve a szöveteket és bársonyosan puhává téve a megújult nyálkahártyafelszínt.
A beavatkozásról:
✅ Fájdalommentes ✅ Műtétmentes eljárás
✅ A hüvely szövete rugalmasabbá, tónusosabbá válik ✅ Vérellátás fokozása
A kezelés eredményességéhez 3 alkalomra van szükség, melyeket havonta szükséges ismételni.

Csomagajánlatunk a következő:
1. alkalom 140 000 Ft
3 alkalom megvásárlása esetén 2️⃣+1️⃣ akcióban tudják megvásárolni a kezelést Pácienseink.

Vitaminok intravénásan!

💊💉 A nyár nemcsak az izgalmas utazásokkal, élményekkel van tele, de a rengeteg gyümölcsnek és a napsütésnek köszönhetően szervezetünk vitaminokkal töltődik fel.💥 Ahogy közeledik a tél, szervezetünket fel kell készítenünk a hideg, borongós időszakra.
Klinikánkon lehetőség van az intravénás vitaminpótlásra, mely a leghatékonyabban segíti immunrendszerünk támogatását, ugyanis a hatóanyagok azonnal és veszteség nélkül fejtik ki hatásukat❗️
Mire jó az infúzió kúra❓
💉 A megfázás első tüneteinek legyőzésére akár 1️⃣ alkalom is csodákat tehet, preventív célzattal pedig a 1️⃣0️⃣ alkalmas kúra az egész téli időszakban megvédi szervezetünket a legyengüléstől❗️
További jótékony hatás:
✅ Vitalitás fokozása ✅ Jó közérzet támogatása
✅ Fertőző betegségekkel szembeni védelem
✅ Egészség, kiegyensúlyozottság fenntartása
✅ Méregtelenítés ✅ Antioxidáns hatás
✅ Bőr egészségének fenntartása, ragyogás kiteljesedése
✅ Memória, figyelem javulása

Antioxidánsokkal, vitaminokkal és egyéb hatóanyagok kombinációjával látjuk el a szervezetet, hogy visszaállítsuk egészséges egyensúlyát, energizáljuk, megfiatalítsuk és hidratáljuk. Ezek a faktorok elősegítik a sejtmegújulás folyamatát, visszafordítják a sejtszintű öregedést. Ez nemcsak a szervezet egészének működésére fejt ki pozitív hatást, de visszanyerjük fiatalos kisugárzásunkat is.

Infúziós kúráinkat, orvosi konzultációt és laborvizsgálatot követően veheti igénybe előzetes időpontegyeztetést követően.
Bevezető akciónk keretében az orvosi konzultáció és a laborvizsgálat a csomag részét képezi.
A 10 alkalmas kúra bevezető ára 300.000 Ft❗️

Teljes bőrfelszíni és mély megújulás

ZO® Medical 3 Step Stimulációs Peeling™ segítségével
Klinikánkon elérhető ez az intenzív, mégis biztonságos peeling, pár napos regenerációs idő mellett. A hámlasztást kizárólag a ZO® bőrterápiákkal már előkezelt pácienseinknek javasoljuk.
A ZO®Skin Health termékrendszer nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy visszaadja bőrének az egészséget!

A kezelés kifejezetten ajánlott:

- akne-hegek korrekciójára
- rozáceás bőr gyógyítására
- napkárosodás, pigment-problémára
- ráncok ellen anti-aging kezelés részeként

A peeling eredményeképpen a bőr teljesen megújul: egy erős, egészséges, homogén, ellenálló új bőr képződik, mely feszes és látványosan megújult lesz.
ZO® Medical 3 Step Stimulációs Peeling™ ára:
110.000 Ft

Az első 3 bejelentkezett Pácienseink számára AJÁNDÉK ZO® Skin Health csomaggal kedveskedünk!

Hozza formába bőrét!

Emelt szintű bőrápolás a tudomány erejével.
A ZO Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik.
A tudomány és bőrápolás közötti dinamikus kapcsolat a ZO Skin Health, Inc. létének esszenciája, melynek célja a bőrproblémák hatékony megoldása, helyreállítva bőrünk természetes funkcióit,

Milyen problémákra ajánlott?

-Hiperpigmentáció
-Napkárosodott, öregedő bőr
-Akne kezelése
-Rozáceás arcbőr
-Gyulladásos problémák
-Egyenetlen bőr
-Fakó arc
-Tág pórusok
-Megelőzés

Szeptemberi akciónk keretein belül a kiajánlott protokoll megvásárlása esetén Pácienseinket egy ZO Skin Red-Carpet kezeléssel, valamint ZO Skin Primer színezett krémmel (15 ml) ajándékozzuk meg, mely sminkalap mellett fényvédelmet is biztosít.

Z-O SKIN