fbpx

Akciók

Onyx izzadás

Egyedülálló kezelés klinikánkon a túlzott verejtékezés kezelésére – műtéti beavatkozás nélkül. Azonnali, tartós eredmény akár 1 alkalom után! Az izzadás egy természetes élettani folyamat, mely elengedhetetlen szerepet tölt be a testhőmérséklet szabályozásában.
Naponta körülbelül fél liter verejték termelődik. Vannak olyan állapotok: láz, testmozgás vagy provokáló tényezők, fűszeres, csípős ételek, ahol a hatásukra megemelkedő testhőmérséklet a fokozott izzadás révén mérséklődik. Vannak olyan páciensek, akik nemcsak ilyen helyzetekben produkálnak fokozottabb izzadást, hanem normál élethelyzetekben is. A jelenség befolyásolja társas kapcsolataikat, társadalmi érintkezéseiket és testileg-lelkileg egyaránt megviselő lehet, az életminőséget kifejezetten rontja.
Gyakran nem is tudják a páciensek, hogy problémájukra lehet hatékony orvosi megoldás!
Amennyiben ilyen panasszal jelentkezik a páciens, első lépésben meg kell arról győződnünk laborvizsgálattal, hogy fokozott izzadékonysága valóban alkati, vegetatív eredetű és nem áll a hátterében semmilyen rendszerbetegség.
Az ONIX gépünk segítségével szikementesen, hőenergia közlésével célozzák meg a fokozott izzadást eredményező verejték-mirigyeket. A kezelés során a készülék mikrotűs elektródái bipoláris rádiófrekvencia energiát bocsátanak ki közvetlenül a hónaljban lévő verejtékmirigyeket célozva.

A kezelésről:
🔸azonnali és tartós
🔸biztonságos
🔸fájdalommentes (a kezelés helyi érzéstelenítésben történik)
🔸minimális felépülési idő
🔸rövid kezelési idő

Ár:
1. alkalom 300.000 Ft
2. alkalom (szükség esetén) 150.000 Ft

Jelentkezzen be még ma és intsen végleges búcsút az izzadásnak!
Bejelentkezés: + 36 70 886 0887

Aphrodité -lézeres rejuvenáció az intim fiatalságért!

A mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza az állandó külső-belső megújulás szükségességét. Mindenki arra vágyik, hogy a kiteljesedés időszakát jóegészségi állapotban, testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan élhesse meg.
A kor előrehaladtával számos változás következik be az intimrégió területén is - érintve a kis-és nagyajkakat, a hüvely és a húgycső szöveteit. A genetikai adottságokon túl ezen változások egy része az ösztrogénszint csökkenésére, más részük az izomzat és a nyálkahártya korral összefüggő változásaira vezethető vissza. A folyamatot akár jelentős szubjektív panaszok is kísérhetik:
🔸Száraz hüvely🔸Égő érzés🔸Viszketés🔸Irritáció
🔸Fájdalmassá váló az intim együttlét
🔸Vizelet vagy széklettartási panasz
🔸Csökkenő rugalmasság hüvely területén
🔸Nagyobb fokú fogékonyság a fertőzésekkel szemben

A kezelésről:
A CO2 lézer sugarai apró pontokban hatolnak be a hüvely falába kontrollált, meghatározott mélységig terjedő mikrosérüléseket okozva. Ennek talaján egy olyan regenerációs folyamat veszi kezdetét, amely fokozza az elasztikus és kollagénrostok termelődését és élénkíti a keringést, vitalizálva és erősítve a szöveteket és bársonyosan puhává téve a megújult nyálkahártyafelszínt.
A beavatkozásról:
✅ Fájdalommentes ✅ Műtétmentes eljárás
✅ A hüvely szövete rugalmasabbá, tónusosabbá válik ✅ Vérellátás fokozása
A kezelés eredményességéhez 3 alkalomra van szükség, melyeket havonta szükséges ismételni.

Csomagajánlatunk a következő:
1. alkalom 140 000 Ft
3 alkalom megvásárlása esetén 2️⃣+1️⃣ akcióban tudják megvásárolni a kezelést Pácienseink.

Regeneráló infúziós kúráink által vitálisabbá, kiegyensúlyozottabbá, egészségesebbé válunk, bőrünk szépsége és fiatalos ragyogása pedig kiteljesedik.💉💉💉

A holisztikus orvoslás jegyében arra koncentrálunk,
hogy bőrünk egészségét ne csak kívülről ápoljuk,
hanem támogassuk a szervezet sejtszintű megújulását regeneráló infúziós kúráink segítségével.
Így vitálisabbá, kiegyensúlyozottabbá, egészségesebbé válunk,
a tavaszi fáradtság ellen is tökéletes választás. 🔴

Revitalizáló, szépítő, energetizáló, frissítő infúziós kúránk mellé, ajándékba adunk:
🎁 Flexipure organikus szilícium tartalmú bőr feszesítő ivó gélt
🎁 Nottevit Beauty sleep kapszulát a nyugodt egészséges alvásért, mely alvás közben táplálja bőrét, E-vitamin, C-vitamin, hialuronsav, és biotin tartalmának köszönhetően.
Hogy ön reggelente kipihenten, energiával teli kezdhesse meg a napját.

Személyre szabott infúziós koktéljaink ára:
🔴 30-45.000 Ft/ alkalom
🔴 10 alkalmas kúra esetén 300.000 Ft.

Már most kezdjen el készülni velünk a nyári szezonra❗️✨

Cellulit elleni csomagjaink eredményessége szemmel látható- még a legkritikusabb területeken is❗️👌
A nők 95%-át érintő probléma a cellulit, amely a különböző módszerek alkalmazásával sem hozza el a várt eredményt. Kialakulásának hátterében a nyirokkeringés funkciózavara mellett a szervezetünk által fel nem használt cukor és zsír áll, amely a bőr sejtjeiben raktározódva és a kötőszövetekbe felhalmozódva okozzák a bőr egyenletlenségeit.
A nyár közeledtével egyre többet olvashatunk a megoldásokról, melyeket rendszeres mozgással, helyes táplálkozással és megfelelő folyadékbevitellel kiegészítve látványos eredményeket nyújthatnak.
Fókuszálva a problémára, klinikánkon több kezelés elérhető, melyek kúraszerű használata során a bőrtónus javul, a narancsbőr szemmel láthatóan csökken. A terápia megkezdése előtt terapeutáink testösszetétel mérés eredményeinek segítségével állítják fel a kezelési tervet, (valamint dietetikusunk bevonásával lehetőség van a kiegészítő tanácsadásra is.)

A csomagajánlatunk a következő:
🍊 Venus Legacy radiófrekvenciás alakformáló kezelés (6 alkalom)
🍊Dermapen mikrotűs kezelés hatóanyagbevitellel (3 alkalom)
🍊Infúziós terápia antioxidánsokkal, vérkeringést serkentő hatóanyagokkal kiegészítve (6 alkalom)
✨Csomagunk értéke 420.000 Ft,
melyből most -2️⃣0️⃣% kedvezményt biztosítunk.

Miért jó választás❓
A kezelések hatására bőr simaságát tapasztalhatjuk, a bőr feszesebbé, ragyogobbá válik. Kifejezetten cellulitra kifejlesztett mezoterápiás hatóanyagkoktéljaink pedig mikrotűs kezeléssel kombinálva erőteljesebb hatást érnek el, ugyanis kollagénindukciós hatásuknál fogva fokozzák a további feszesítő hatást. Az intravénás terápia pedig azonnal, és maradéktalanul segít felhasználni szervezetünknek a jótékony antioxidánsokat.