fbpx
Rólunk

Budapest új esztétikai klinikája

Újonnan nyílt klinikánk Buda szívében, exkluzív környezetben várja szépülni vágyó vendégeit. Kiemelkedő színvonalú esztétikai és egészségügyi szolgáltatásaink biztosítják pácienseink számára a tökéletes megjelenést.

A mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza az állandó külső-belső megújulás szükségességét. Mindenki arra vágyik, hogy a kiteljesedés időszakát jó egészségi állapotban, testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan élhesse meg. A teljesítőképesség és a fizikai erőnlét szinten tartásán túl a fiatalság megőrzése az ember önmagával szemben támasztott elvárásai közül az egyik legfontosabb. Meg kell találnunk azokat a lehetőségeket, melyek új lendületet adnak ezen a téren számunkra, hisz a külső megjelenés fiatalossága, harmonikus volta a belső fiatalság, testi-lelki egyensúly függvénye és egymást kölcsönösen erősítő folyamatok. A harmonikus megjelenés – mint az önkifejezés egyik legjelentősebb eszköze- egészséges önbizalmat adva még sikeresebbé tehet bennünket mindennapi életünk során.

Számos tény vezetett évekkel ezelőtt az orvostudományban ahhoz a felismeréshez, hogy a korral nem tudjuk felvenni a harcot pusztán a bőrön keresztül bejuttatott hatóanyagok segítségével, hanem egy bizonyos idő után szükség van arra is, hogy ezzel karöltve a szervezet belső működését is optimalizáljuk. Így jött létre az anti-aging orvoslás, mely a megelőzésre, valamint a külső-belső szépség és az egészség összefonódó egyensúlyára helyezi a hangsúlyt. Ezt az átfogó szemléletet tekintjük mi is hitvallásunknak munkánk során. Kezeléseink során a vezető irányelveink a mértékletesség és a természetesség, a finom vonalak megőrzése és az elegancia.

Bár mi sem ismerjük az örök élet és fiatalság titkát, de csúcstechnológiát képviselő, minimál-invazív beavatkozásaink, klasszikus gyógyászat és esztétikai orvoslás terén szerzett szakértelmünk és tapasztalataink segítségével – természetes biológiai folyamatok aktiválása révén – művészi megoldásokra vagyunk képesek az arcfiatalítás és testszobrászat terén. A holisztikus orvoslás jegyében mind a klasszikus, mind az esztétikai bőrgyógyászat, mint pedig az alakformálás területén a természetességre, a külső-belső harmónia megteremtésére, a megelőzésre és az egészség védelmére törekszünk munkánk során.
Sok szépülni, fiatalodni vágyó számára cseng ismerősen a Hattyú Orvos-esztétikai Klinika neve, amely 2015-ben nyitotta meg kapuit. 3 fő profillal rendelkezett: klasszikus bőrgyógyászat, esztétikai bőrgyógyászat és orvosi alakformálás. A minőség iránti maximális elkötelezettségünk jegyében orvos-esztétikai kezeléseink összeállításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink számára a leggyakrabban előforduló klasszikus bőrgyógyászati, esztétikai és testalkatukkal kapcsolatos problémák kezelésére komplex, egyénre szabott megoldásokat tudjunk javasolni, mely módszerek hatékonyak, tartósak, klinikai tapasztalatokkal rendelkezünk róluk és hosszú távon is biztonságosnak bizonyulnak.

Klinikánk

Forduljon hozzánk bizalommal

A Hattyú Orvos-esztétikai Klinika és a Skinethic Prevenciós és Terápiás Anti-Aging Központ együttműködése révén 2019-től új szintre emeljük a komplex, egy helyen elérhető, magas színvonalú anti-aging szolgáltatást a megelőzés, az egészség megőrzése és a fiatalos, harmonikus külső elérése jegyében.

A hozzánk érkezők a megszokott, magas színvonalú szolgáltatásban bízhatnak továbbra is: változatos, személyre szabott infúziós terápiáink, laborvizsgálatok, a társszakmák (endokrinológia, dietetika, nőgyógyászat és pszichológia) jelenléte a testi-lelki egyensúlyt alapozza meg, a személyre szabott bőrápolási tanácsadás, az orvos-kozmetikai kezelések, az orvos-esztétikai beavatkozások, valamint lézeres és alakformáló eljárásaink pedig biztosítják, hogy a belső egyensúly talaján fiatalos, harmonikus külsővel ragyoghasson.

Igényes környezetben, maximális szakértelemmel és egyénre szabott, hatékony kezeléseinkkel várjuk Önöket!