fbpx

!QMS

A !QMS egy mozaikszó, ami a Quick Medical Skin angol kifejezés első betűiből áll, jelentése szó szerint gyorsaságot és egészséges bőrt ígér. Az összetevők orvosi tisztaságára és a bőr öngyógyító folyamatainak élénkítésére utal. A termékek többsége bőrazonos és gyorsan beépülő hidratáló elemeket tartalmaz, ezért az eredmény látványos és szinte azonnal jelentkező. Innen ered a névben a Quick, vagyis a gyors előtag.

Mire is vágyunk leginkább, legtöbben talán szép bőrt szeretnének. De ne feledjük azt, hogy a bőr csak akkor lehet szép, ha egészséges és működése is optimális. Az egészséges, szép és optimálisan működő bőr fontosságát érezte meg Schulte professzor is, amikor traumatológus orvosként nemcsak a funkcionális helyreállításra törekedett, hanem a hegesedés mérséklésével a bőr minőségét is szerette volna optimalizálni ezen beavatkozásokat követően. Kutatásai során azt tapasztalta, hogy a kollagénnek kulcsszerepe van a folyamatban: viszont nemcsak a sebgyógyulás vált gyorsabbá ezáltal, hanem a hegesedés csökkenése mellett helyre állt a bőr rugalmassága is. A további kutatások igazolták, hogy a műtét utáni regeneráció még tökéletesebbé tehető a vérkeringés és anyagcsere-folyamatok optimalizálása, a megújulási képesség serkentése és a speciális hatóanyagok alkalmazása révén. Egy idő után a Professzor ezt a komplett bőrkezelő rendszert a bőr előkezelésére is alkalmazta, megteremtve ezzel egy teljes bőrápoló és bőrfiatalító rendszert, melynek köszönhetően a megviselt szövetek ismét erőre kapnak, hogy az egészséges bőr teljes szépségében ragyoghasson újra. A Professzor munkáját 1994-ben Szépség Oscar-díjjal ismerték el.

A QMS program hatékonysága és eredményessége révén új perspektívát nyitott a professzionális és otthoni bőrápolásban: a bőr egészséges, harmonikus és természetes működésének visszaállítására és elősegítésére magas koncentrációban alkalmaz aktív hatóanyagokat, melyeket innovatív módszerekkel juttat el a bőr azon részeihez, ahol hatásukat maximálisan ki tudják fejteni.

Mit is várunk el

egy minőségi kozmetikumtól?

Leginkább azt, hogy hatékonyan gátolja az öregedés folyamatát a bőrben és biztosítsa a károsodott bőr regenerációját. Ezek a készítmények a kiváló kozmetikai hatáson túl terápiás hatással is rendelkeznek: olyan aktív hatóanyag-tartalom jellemzi őket, mely jótékonyan hat a bőr egészségére is. Ezek a kozmetikai készítmények a megkülönböztető comeceutical nevet érdemelték ki.
Rendkívül szigorú minőségi kritériumoknak kell eleget tenniük: egyrészt kellő mennyiségben kell eljutniuk a bőrben a célstruktúrához, másrészt a hatásuk alapját jelentő biokémiai folyamat lépéseit ismernünk kell, illetve a készítmények hatékonyságát és biztonságát klinikai vizsgálatoknak kell megerősíteni.
Csak úgy tud javulni a bőrtextúra és csak akkor válik ragyogóbbá, feszesebbé a bőr, ha felébresztjük a bőr befogadó, sejtmegújító képességét és megfelelő tápanyagokkal, valamint nedvességgel látjuk el. Ez az úgynevezett „ható-kozmetika”, melyet a Schulte-program is képvisel.
Ennek alapja a bőrtípus alapján személyre szabott rendszeres otthoni ápolás, melyet folyamatos kontrollal és professzionális kozmetikai kezelésekkel támogatunk. A program segítségével bőrünk napról-napra frissebbé, egészségesebbé és fiatalabbá válik szike-mentes, kényeztető ápolás révén.
Az esztétikai regeneráló kezelések során a kíméletesség, a hatékonyság, a biztonság és a természetesség nagyon fontos irányelvek. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a korrigálandó elváltozások sem egyik pillanatról a másikra jelentek meg, így a megszüntetésük is időt és igazi csapatmunkát igényel a kozmetikus, az esztétikai bőrgyógyász, és a páciens részéről.

120 napos otthonápolási program

120 nap alatt áll vissza a bőr biológiai ritmusa, megfelelő ütemben válnak le az elhalt sejtek, ezzel új sejtek képződése is elindul, feltöltjük a bőrt kollagénnel, feszesítjük, erősítjük a sajátjainkat, beindítjuk a bőr öngyógyító folyamatait, regeneráljuk és megfelelően hidratáljuk, visszaadjuk a tartását, a rugalmasságát. A 120 nap egy alapidőszak, hogy a bőr helyreállítsa önmagát.

A következő 120 napig tartó napi rutinnal tudjuk segíteni bőrünk megújítását:

Reggel (5perc):

 • tisztítás
 • tonizálás
 • kollagénesfeszesítés
 • hidratáló feszesítés

Este (20perc):

 • tisztítás
 • gyümölcssavas sejtmegújítás – hatóideje 15 perc:
 1. héten
hetikétszer
 1. héten
hetiháromszor
 1. héten
hetiötször
 1. héten
minden nap
 • tonizálás
 • kollagénes feszesítés
 • hidratáló feszesítés
Kezelések
 • Activátor kollagénes fiatalító arckezelés
  A !QMS legismertebb anti-aging kezelése, mely éltető energiát jelent a fáradt, igénybe vett bőrnek. A kezelés regenerálja, életerővel látja el a bőrt. Újra feléleszti és stabilizálja a működését.
 • Neo Tissuedermie anti-aging kezelés érett bőrre
  Az öregedő bőrre kifejlesztett feszesítő és tónusjavító kezelés, mellyel hatékonyan enyhíthetőek az öregedés jelei. A kezelés hatását egy nagyon hatékony, kontúrjavító krémmel kiterjesztjük az olyan finomabb részekre is, mint a nyak, dekoltázs és a mellek vonaláig húzódó terület.
  A kezelés elsősorban erősen dehidratált és zsírhiányos, tónusát vesztett öregedő bőrre javasolt.
 • Urban Repair Signature kezelés
  A !QMS Medicosmetics innovatív technikáján alapuló sejtmegújító és az epidermisz hosszú távú hidratálását biztosító kezelése, amely epigenetikus peptid és GGI-peptid hatóanyagaival elősegíti a bőr fiatalosságának megtartását a városi életmód káros hatásaival szemben. A kezelés hatására gyorsul az epidermisz regenerációja, és az arcbőr simábbá, feszesebbé, egyenletesebb textúrájúvá és ragyogóvá válik. Minden bőrtípusra és bármely életkorban ajánlott bőrfrissítő kezelés.
 • Skincell Repair & Renewal kezelés
  A !QMS különleges kezelése, mely az arcbőr erőteljes hidratálásán és nedvességmegkötő képességének javításán felül az aktív sejtmegújító és DNS helyreállító peptidekkel elősegíti az arcbőr sejtjeinek regenerálódását, és a bőr fiatalos megjelenésének megtartását.
  A kezelés hatására gyorsul az epidermisz regenerációja, az apróbb ráncok kisimulnak, és az arcbőr láthatóan feszesebbé. üdébbé válik.
  Minden bőrtípusra, de elsősorban a vízhiányos öregedő arcbőrökre ajánlott. Erőteljesen hidratáló, bőrmegújító kezelés.
 • Helyreállító kezelés érzékeny bőrre
  A kezelés során beindítjuk a bőr öngyógyító folyamatait, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal, mellyel regeneráljuk, hidratáljuk és feszesítjük a bőrt.
  Problémás, érzékeny bőrű vendégeknek javasolt a kezelés. Az első kezelés eredményeképpen is javul a bőr vérkeringése, láthatóan halványabbak a gyulladásos területek, de kúraszerűen 3-4 hetente érdemes megismételni a kezelést és kiegészíteni otthoni terápiás termékekkel. Férfiaknak kifejezetten ajánlott kezelés a borotválkozástól érzékennyé vált területek miatt.
 • Tinédzserek arctisztító kezelése
  Bármely bőrtípusra, akár a gyulladt, érzékeny bőrökre is hatékonyan alkalmazható, a pórusokat mélyen tisztító, klasszikus arctisztító kezelés, mely után a bőrkép azonnal tisztábbá, és egészségesebbé válik.