fbpx

Carbonpeel

A peeling segítségével hatékonyan tudjuk kezelni a bőrfelszín színbeli és felszínbeli egyenetlenségeit, leválasztva az elhalt hámsejtek vékonyabb-vaskosabb pajzsszerű rétegét, mintegy fellélegzik a bőrünk és akár a mindennapi bőrápolásunk is hatékonyabbá válik ezáltal.
A carbon-peeling kezelés során a Q kapcsolt Nd-YAG lézersugár és az erre kifejlesztett speciális, szenet tartalmazó carbon-krém együttes hatását használjuk ki.

A kezelés menete
A krémet vékony rétegben visszük fel a kezelendő testrészre: a szén-részecskék a lézerfénnyel találkozva exponálnak, behatolnak a pórusokba, ahol gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy működését szabályzóhatást fejtenek ki.
Azonnali hatásként egyenletesebb, tisztább lesz a bőr, a pórusok mérséklődnek, a bőrfelszín sima és üde hatású lesz. Stimulálja a kollagén termelést, így a bőr feszesebbé és ránctalanabbá válik a kezelést követően.

Kinek javasolt?
Acnes tünetekre hajlamos, tág pórusú bőr kezelésére kifejezetten hatékony, kockázatmentes eljárás. De minden életkorban és bőrtípusnál alkalmazható a bőr összképének javítására és a felszíni egyenetlenségek kezelésére.

Mellékhatások
Minden bőrtípusra biztonságosan alkalmazható, gyors és kényelmes eljárás, mellékhatások nélkül.

Utókezelés
Utókezelést nem igényel. A gyengéd kezelés 2 hetente megismételhető.