fbpx

Szőrtelenítés mesterfokon

A DEKA Motus AY „all-in-one” egyszerű megoldás az esztétikai orvoslás és a bőrgyógyászat számára. A Motus AY egy Nd:YAG lézerforrással egészíti ki elődjének technológiai újítását és kiszélesíti a lehetséges kezelések spektrumát. Az új MOVEO kezelőfej segítségével könnyebben, gyorsabban, biztonságosabban, fájdalom nélkül távolítható el a nem-kívánatos szőrzet.

Moveo

DEKA Motus AY

Klinikánkon a DEKA legújabb fejlesztésének köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy a tartós szőrtelenítés rendkívüli
precizitással történjen. A kezelések száma csökken, kényelmesen és biztonságosan elvégezhetővé válnak az év bármely szakaszában.

A lézeres szőrtelenítés az egyik legelterjedtebb esztétikai lézeres eljárás. Az Alexandrit lézerek a tapasztalatok szerint a leghatékonyabbak, különösen világosabb bőrtípusokon. A lézer fényének melaninban (a bőr és a szőrszálak festékanyagában) történő nagyfokú elnyelődése teszi ilyen hatásossá ezeket az eszközöket. További előny, hogy az Alexandrit lézer fényének bőrbe való behatolási mélysége a szőrtüszőket tökéletesen eléri, miközben nem melegíti fel a mélyebb rétegeket. Ennek ellenére, a hagyományos Alexandrit lézereknél egy kis rizikóval is számolni kell, hiszen a hirtelen bevitt nagy energia égő érzést és bőr elszíneződést okozhatja. Egészen mostanáig!

A Motus AX, a Motus AY és a Synchro készülékek hiányt pótlóan újszerűek, hiszen ez a megoldás eddig teljesen hiányzott a lézeres szőrtelenítés területéről. Ezek az első Alexandrit lézerek, melyek a maximális hatást teljes komforttal és biztonsággal kombinálják. A MOVEO lényege a bőr felületén folyamatosan mozgatott, a kezelt felszínt hűtő kezelőfej, mely igen nagy sebességgel, a szokásosnál kisebb energiaimpulzusokat ad le. A szőrtüszőt a gyorsan ismételt lézer impulzusok igen hatékonyan, de biztonságosabban tudják felmelegíteni. Az új MOVEO technológiának köszönhetően az energiabevitel teljesen fájdalommentes, gyors és mellékhatásoktól mentes. Legyen akár finom, világosabb szőrszál, vagy sötétebb bőrtípus, a Motus AX, a Motus AY és a Synchro lézerek képesek célba venni és elpusztítani a nemkívánt szőrzetet. A Motus és Synchro készülékek még lebarnult bőrön is használhatók, mely egyébként komoly akadályt jelentene a szoláriumozók körében és a nyári időszakban. E korlátozások feloldásáról és az egyéni tényezőkről célszerű a kezelőorvossal a kezeléssorozat előtt konzultálni.

  • Milyen hosszú a kezelés?
    A kezelés időtartama a kezelt terület méretétől függ. A DEKA MOVEO készülékek relatíve gyorsak, egy közepes területet (például egy alkar) akár 5 perc alatt le lehet kezelni.
  • Fájdalmas-e a kezelés?
    A Moveo technológiának köszönhetően a kezelés teljesen komfortos, a legtöbb kezelt páciens nem érez semmit, vagy csak enyhe melegérzetet tapasztal.
  • Hány kezelés szükséges?
    Ez a kezelt terület sajátosságaitól függ és egyénileg is változó lehet. A szokásos kezeléssorozat 3-6 kezelésből áll, de több kezelésre is szükség lehet.

Időpontfoglalás
close slider