fbpx

Venus Legacy arcfiatalító kezelés

Fájdalommentes orvos-esztétikai arcfiatalító eljárás
A Venus Legacy™ kezelés igazán kellemes, relaxáló arcfeszesítő eljárás, akár egy lávaköves arcmasszázs. A non-invazív (szike-mentes) és gyakorlatilag fájdalommentes arcfiatalító megoldás a Venus Concept legújabb orvos-esztétikai technológiája, amelyben a multipolaris rádiófrekvencia/ RF (1), a pulzáló mágneses mező (2) mellett egy un, VariPulse ™ szabályozható, pulzáló vákuum (3) és egy bőrhőmérsékletet ellenőrző rendszer (4) teszi lehetővé. Így a különböző energiák összegződve a célzott szöveti mélységben aktiválják a sejtek biokémiai aktivitását, ami beindítja az új kollagénrostok képződését, valamint feloldják a lerakódott zsírréteget. A felszabadult anyagcsere termékeket és sérült zsírsejteket a felfokozott vér- és nyirokkeringés által elszállítódik. A Venus Legacy 4D kezelés hatására a bőr feszesedik, a toka csinosodik és a nyakbőr redői megszűnnek. A Venus Legacy 4D  Magyarországon először a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán érhető el.

A Venus Legacy 4D tökéletesen alkalmas: 

a toka, a nyak csinosítására, feszesítésére, 

a gravitációnak nem ellenálló arcbőr feszesítésére 

az eredeti, fiatalos arcélek, arcvonások visszanyerésére. 

Venus Legacy 4D arckezelés menete:

1. A konzultációt követően a szakember kijelöli a kezelendő területet, amelyet beken egy átlátszó hidrogéllel, amelyen könnyen mozoghat majd a kezelőfej és megvédi a bőrt a magas kezelési hőmérséklettől.

2. Kitűzött kezelési célnak és a páciens bőrének megfelelően az orvos beállítja a Venus Legacy 4D készüléket.

3. A kezelés alatt a páciens egy enyhe, pulzáló energia leadást észlel, valamint fokozatosan emelkedő hőmérsékletet, amelyet csak a még tolerálható mértékig engedélyez megnövekedni a készülék hő- és energia szabályozó rendszere.

A Venus Legacy 4D eljárás során nem érezhet kellemetlen fájdalmat vagy tolerálhatatlanul magas hőmérsékletet arc- és nyakbőrén, a kezelés alatt tökéletesen relaxálhat. 

Egy Venus Legacy 4D alkalom 15-40 percet vesz igénybe a kezelendő terület nagyságától függően. A teljes és tartós hatás érdekében arcfeszesítés esetén minimum 6, míg a tokacsinosítás, nyakbőr feszesítés esetén 8-10 alkalomra is szükség lehet heti 1 alkalommal. Az eredmény már néhány kezelés után észlelhető, de több páciens számolt be arról, hogy a kezelési sorozat befejezte után 3 hónappal észlelte a Venus Legacy maximális bőrfeszesítő hatását. 

A Venus Legacy 4D arcfeszesítés után enyhe bőrpírt és bőrmelegséget tapasztalhat, amely néhány óra alatt megszűnik, fájdalmat sem kezelés alatt, sem utána nem fog tapasztalni.   

Miért érdemes a Venus Legacy 4D-t választani arcfeszesítésre és tokacsinosításra?
  • az arcbőr, nyakbőr láthatóan feszesebb és simább lesz 
  • az elmosódott arcél visszanyeri eredeti csinos, feszes vonalát 
  • a technológia 100%-osan biztonságos 
  • relaxáló és gyakorlatilag fájdalommentes orvos-esztétikai eljárás 
  • gyors és hatékony kezelési szekciókat nyújt gyógyulási idő idő nélkül