fbpx

Venus Legacy

Venus 4D technológia
Az alakformálás területén a körfogat-csökkentésen és a bőrfeszesítésen túl a leggyakrabban jelentkező problémát a cellulit és a striak megjelenése jelenti. Azoknak a pácienseinknek, akik komplex, hatékony, biztonságos megoldást keresnek ezen problémákra, egy forradalmian új, nagyon hatékony, műtétmentes kezelési módszert tudunk kínálni. Ez a technológia a Venus család legújabb fejlesztése, a Venus Legacy 4D eljárás, amelyben a multipolaris rádiófrekvencia (1), a pulzáló mágneses mező (2) mellett egy un, VariPulse ™ szabályozható, pulzáló vákuum (3) és egy bőrhőmérsékletet ellenőrző rendszer (4) teszi lehetővé, hogy az energiák a célzott szöveti mélységben fokozzák a zsírégetést és a nyirokkeringést. A Venus Legacy 4D egymást erősítő energiái egyedülállóan hatékony, biztonságos és fájdalommentes alakformáló kezelésre adnak lehetőséget. A legújabb innováció: a Venus Legacy alakformáló technológia, a Venus 4D eljárás Budapesten először a Hattyú Alakformáló Központban érhető el.

Venus 4D zsírbontó és bőrfeszesítő technológiája

A multipoláris RF hatására a szövetekben termikus hő keletkezik, a valós időben kontrollált hő hatására a mélyben élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a sejtek biokémiai aktivitása, és az új erek képződése révén javul az oxigenizáció. A termikus hő melletti mechanikai vakuum hatására fokozódik a vér- és nyirokkeringés, felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, amelyek gyorsan el is szállítódnak. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük. A legfejlettebb technológiával végzett Venus 4D kezelések során az alacsony energiafelhasználás kiemelkedő, fájdalommentes komfortérzetet biztosít, ugyanakkor a magas energiasűrűség egyedülállóan hatékonnyá teszi a beavatkozást: a zsírsejtek mérete, ezáltal a kezelt terület körfogata is jelentősen csökken, a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, rózsásan üdévé válik és jelentősen mérséklődnek a narancsbőrös tünetek.

Miért jó választás?

A műtét nélküli Venus Legacy 4D alakformáló, bőrfeszesítő technológia
- a hasat laposabbá, feszesebbé teszi, a derékvonalat újra definiálja
- a combok és a has körfogatát csökkenti
- a cellulitos fenék és a combok bőrét simává varázsolja, a cellulitot megszünteti
- a felkar bőrét feszesíti, körméretét csökkenti
- a test visszanyeri a természetesen fiatalos, csinos körvonalát
- javítja a szöveti anyagcserét, így a bőrt simává, feszessé teszi
- ránctalanító hatással bír a nyak és a dekoltázs területén

A Venus 4D kezelés gyors, biztonságos és fájdalommentes alakformáló megoldás minden bőrtípusú páciens számára a test bármely kis- és nagy területén is.
A Venus Legacy zsírbontó, cellulit csökkentő és bőrfeszesítő hatása révén, kúraszerű alkalmazásával nagyobb és kisebb területeken is fantasztikus, akár azonnal látványos és tartós eredményeket tud nyújtani. A személyre szabott konzultáció során egyedi kezelési tervet állítunk össze, de általában 6-12 kezelés javasolt heti 1 alkalommal, ezt követően 1-4 havonta 1-1 fenntartó kezelés ajánlott.
A Venus Legacy 4D zsírbontó és bőrfeszesítő terápia ideje a kezelt terület nagyságától függően 30-50 perc.

Komplex alakformáló lehetőségek a Hattyú Alakformáló Központban

A Venus Legacy 4D helyi kezelése szükség esetén injekciós, vagy cryolipolysissel (CoolTech) végzett végleges zsírbontással, illetve a nyirokkeringést fokozó biostimulációval (Ultratone) egészíthető ki.

Pácienseinket mindig ellátjuk az életmódra és a táplálkozásra vonatkozó tanácsokkal.  Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseinkben tudatosítsuk: az elért jó eredmény fenntartásában az ő aktív közreműködésükre is szükség van. Nagyon fontos a megfelelő folyadékbevitel, a kiegyensúlyozott, változatos, vitaminban, rostban, fehérjében gazdag, szénhidrát- és zsírszegény táplálkozás, valamint  a mozgás bevezetése a napi tevékenységek közé.

Amennyiben felmerül, hogy a lokális zsírtöbblet, illetve az elhízás hátterében rendszerbetegség állhat, vagy annak talaján egészségügyi problémák alakultak ki, javaslatot teszünk páciensünknek a szükséges kivizsgálás menetére. Emellett az ellenőrző mérésekkel támogatott, csúcstechnológiát képviselő, utókezelést nem igénylő, az egészséget nem veszélyeztető, szakemberek által végzett és felügyelt terápiás eljárások nagyon hatékony és tartós eredményt biztosítanak.