fbpx

Dr. Kriston Renáta

Orvos-igazgató
Brief info

1997-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd a miskolci Semmelweis Kórház Bőrgyógyászatán helyezkedtem el. A kitűnő szakemberek által vezetett, nagy forgalmú osztály jó alapokat adott további szakmai fejlődésemhez. 2005-ben tettem le a szakvizsgámat bőrgyógyászatból és 2006. óta magánbőrgyógyászként praktizálok. 2008-2013 között a nagy múltú Istenhegyi Klinika bőrgyógyásza voltam, majd 2014. óta a Mens Mentis Egészségközpontban dolgozom, ahol lehetőségem van – a társszakmákkal való szoros együttműködés eredményeként- szakmám igazi sokszínűségének megélésére.

Munkám során lehetőségem nyílt arra, hogy az esztétikai bőrgyógyászat alapjait is elsajátíthassam. Vallom azt, hogy esztétikai bőrgyógyászatot jól csak megfelelő klasszikus bőrgyógyászati alapok birtokában lehet végezni. Igazi kiteljesedést hozott a szakmámban az, amikor lehetőségem nyílt e két, egymástól elkülönülő, de mégis szorosan egybefonódó terület együttes gyakorlására.
Napról-napra bővül az a tudástár, ami ezt a két területet jellemzi: új kutatási eredmények, módszerek, beavatkozási lehetőségek látnak napvilágot. Igazi kihívásnak tekintem, hogy lépést tartva a klasszikus és esztétikai bőrgyógyászat új kutatási eredményeivel a hazai szakmai rendezvényeken túl külföldi kongresszusokon is részt vegyek. Mindig nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a világtrendekkel lépést tartva elsajátítsam és alkalmazzam az itt megismert eljárásokat, kezelési módszereket.

2008-2015. között a Fehérhajó Revital Center vezető orvosaként sokat tettem azért, hogy az esztétikai dermatológia megkapja megérdemelt szakmai megbecsültségét.

2015-ben nyitottam meg a Hattyú Anti-aging Orvos-esztétikai Klinikát, melynek 3 fő profilja volt: klasszikus bőrgyógyászat, esztétikai bőrgyógyászat és orvosi alakformálás. Igyekeztünk a leginnovatívabb, leghatékonyabb orvos-esztétikai kezelésekkel, komplex egyénre szabott terápiás tervekkel és anti-aging programokkal szolgálni az pácienseink szépségét, fiatalosságát, egészségét. Ennek szolgálatában a legmodernebb lézeres –és testkezelő gépparkot állítottuk össze, elérhetővé tettük a világ élvonalával lépést tartva a leginnovatívabb prevenciós és terápiás orvos-esztétikai eljárásokat. Mindig törekedtünk arra, hogy szolgáltatásaink magas színvonalát tartva bővítsük kínálatunkat.

2019-ben valóra vált egy álom: a Hattyú Orvos-esztétikai Klinika és a Skinethic Prevenciós és Terápiás Anti-Aging Központ együttműködése révén új szintre emeljük a komplex, egy helyen elérhető, magas színvonalú anti-aging szolgáltatást a megelőzés , az egészség megőrzése és a fiatalos, harmonikus külső elérése jegyében.

Napjainkban egyre nagyobb gondot fordítunk egészségünk védelmére, a betegségek megelőzésére. Az egészség értékké vált: ahhoz, hogy a magánéletben és a munkahelyünkön is sikeresek legyünk, elengedhetetlen feltétel a testi-lelki jólét és a harmonikus megjelenés. Orvosként és Központunk orvosszakmai vezetőjeként is ezt a holisztikus szemléletet tekintem hitvallásomnak munkám során és ennek elérésében igyekszem a leghatékonyabb eljárásokkal segíteni pácienseimnek.